Hover Box Element
V nadaljevanju najdeš podrobna navodila za pomoč pri uporabi paketov HomeBrewKit.
Izberi svoj recept
na začetku kuhanja pivini dodamo 15 gramov hmelja Saaz,
15 minut pred koncem kuhanja pivini dodamo 5 gramov irskega maha,
10 minut pred koncem kuhanja pivini dodamo 5 gramov hmelja Hallertauer Mittelfruh.
Med samim procesom kuhanja pivino premešamo na vsakih nekaj minut, da s sten posode odstranimo ostanke hmelja. Po končani kuhi pivino ohladimo na 25°C. To lahko storimo tako, da lonec s pivino postavimo v ledeno vodo (npr. v kuhinjsko korito ali večji lonec).
Prenesi navodila
Spodaj si lahko preneseš navodila v PDF obliki.
na začetku kuhanja pivini dodamo 20 gramov hmelja Fuggle,
15 minut pred koncem kuhanja pivini dodamo 5 gramov irskega maha,
15 minut pred koncem kuhanja prav tako dodamo 10 gramov hmelja Challenger,
10 minut pred koncem kuhanja pivini dodamo 7 gramov hmelja Styrian Golding.
Med samim procesom kuhanja pivino premešamo na vsakih nekaj minut, da s sten posode odstranimo ostanke hmelja. Po končani kuhi pivino ohladimo na 25°C. To lahko storimo tako, da lonec s pivino postavimo v ledeno vodo (npr. v kuhinjsko korito ali večji lonec).
na začetku kuhanja pivini dodamo 35 gramov hmelja Challenger,
15 minut pred koncem kuhanja pivini dodamo 5 gramov irskega maha,
15 minut pred koncem kuhanja prav tako dodamo 17gramov hmelja Styrian Golding,
10 minut pred koncem kuhanja pivini dodamo 17 gramov hmelja Styrian Golding.
Med samim procesom kuhanja pivino premešamo na vsakih nekaj minut, da s sten posode odstranimo ostanke hmelja. Po končani kuhi pivino ohladimo na 25°C. To lahko storimo tako, da lonec s pivino postavimo v ledeno vodo (npr. v kuhinjsko korito ali večji lonec).